Mi lista de blogs

domingo, 28 de marzo de 2010

curs scrap















Bon dia de ram a totom . Ahir el matì la meva neboda l'Alexia i jo vam estar fen un curs d'scrap a Verges, EL RACO DE LES LABORS ( Angels Hugas). Ens va agradar molt a totes dos , jo crec que puc adaptar tot el que vam fer amb cartolina a roba( el menys es la meva intencio penso probar ja posarè fotos ). de moment les fotos d'el curs.Be no sè si ho veieu es un mini album de fots per el bolso.

Espero que tots paseu unes mol bones vacances de setmana santa ,l'Angel i jo agafarem l'autocaravana i dimecres ens anem cap a Comarruga a veure la nostre fille ( esta treballan en un cmping) ,i esterm fins dilluns per aquella zona , espero faigi mo bon temps tinc ganes de platge i sol.

BONE SETMANA SANTA I A CARREGAR PILES.

domingo, 21 de marzo de 2010

fira st josep i trobada de puntaires i patchwork de st jaume de llieca

Hola a totom aqui teniu algunes de les fotos d'avui a st jaume (soc mol dolenta amb ls fotos).
Les puntaires son d'Olot , si mireu bè el mocador que tè el coixi de l'Ariadna es veu , les noies que fan patchwork son d'el pis 9 de st Joan . Les fotos de patchwor son de l' exposicio que hi ha a l'ajuntament de st jaume fet tot per les noies de st jaume.
Ha sigut tot un exit de gent 330 persones a la plaça del poble, els carrers plens de parades i gent fen el paseig i compran .
Tot mol bè esperem que la gent estigui contenta .
I fins l'any que bè.












































lunes, 8 de marzo de 2010

neu neu i neu
















hola a totom





avui a Olot està nevan aquesta nit a nevat bastan , uns 15cm.





Esta tot blanc precios , he fet unes fotos desde la terrassa de casa meva aqui les teniu. L' Angel esta treien neu de la teulada de la terrassa de casa uns 50 cm. I no para de nevar.Pero no ens hem de preocupar , l'Angel esta trucan els seus colegas (tots fan squi de muntanya) i vol fer une sortida nocturna aquesta nit SQUI DE MUNTANYA AMB FRONTALS .
cada u amb lo seu no? i tenen 53 imagineu els seus fills ( i meus) amb 23 i 21 igual o pitjor que el pare. El blanc de la neu els torna boixosssssssssssssss

domingo, 7 de marzo de 2010

sitges


ANEM A SITGES

ja estem a la recta final 5 dies i anem a Sitges , si dissabte i diumenge PATCHWORK ,PATCHWORK I PATCHWORK.

Som 14 i amb moltes ganes . Jo de curset tots dos dies .

Ja penjarè les fotos .

sábado, 6 de marzo de 2010

bolsos







Aqui teniu els bolsos que fa la TRESA , experta amb bolsos li agradan mol i els fa genials.
Bon cap de samana a totom jo tinc dos dies per cosir i acabar coses .
fins aviat.